Novosti
prosinac 2016.
Sretni blagdani

Sretne blagdane te uspješnu 2017. godinu želi vam Oprema Intercom!

studeni 2016.
BRAU Beviale 2016

I ove godine kao i proteklih 20 godina izlagali smo na sajmu BRAU BEVIALE 2016. Predstavili smo Vam nova znanja, nove ideje … Tako ćemo nastaviti i u budućnosti.

Zahvaljujemo se na iskazanom interesu svih posjetitelja, te pozivamo postojeće i potencijalne partnere da nas posjete i na idućim sajmovima.

studeni 2015.
BRAU 2015 - Nürnberg

Ove godine smo jubilarni 20. put izlagali na sajmu BRAU BEVIALE. Tom prigodom predstavili smo potpuno nove i štedljive proizvode s ekološki prihvatljivim tehnologijama. Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima za sudjelovanje na dobrom i konstruktivnom sajmu. Pratite nas i dalje.

studeni 2014.
BRAU 2014 - Nürnberg

Ovogodišnji BRAU je upravo završio i već se radujemo dolasku onog slijedeće godine. Predstavili smo Vam naš novi koncept i ideje, našu viziju i smjer... To ćemo nastaviti i u budućnosti. Nastavite nas pratiti i dalje!

rujan 2013.
DRINKTEC 2013 - München

I ove godine smo izlagali na sajmu "Drinktec". Zahvaljujemo svim posjetiteljima našeg štanda tijekom sajma, dajući nam priliku da Vam predstavimo novosti iz našeg proizvodnog programa. Radujemo se našoj uspješnoj budućoj suradnji.

studeni 2012.
Još jedna godina, još jedan BRAU!

Ove godine smo proslavili 20 godišnjicu izlaganja na BRAU sajmi i možemo s ponosom reći da je bila jedna od najboljih godina dosada. Zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima što su nas posjetili i ove godine na štandu. Također zahvala našem prodajnom timu na sjajno odrađenom poslu. Oprema se raduje 2013. godini i nastojat ćemo ostati lider u kvaliteti opreme za ugostiteljstvo. Za dojam kako je bilo kliknite na fotke.

listopad 2012.
Nove web stranice

Redizajnirali smo i kompletno nanovo izradili web stranice: moderni izgled i funkcionalnost, bogati sadržaj, te jednostavni pristup informacijama. U slučaju da imate kakav komentar ili sugestiju svakako nas kontaktirajte.

ožujak 2012.
Rashladni ormari za kontejnere

Započeli smo proizvodnju rashladnih ormara za kontejnere.

Design by Excedo - Web by Pangea