NajnovijeVijesti
 • Sretni blagdani
  Sretne blagdane te uspješnu 2020. godinu želi vam Oprema Intercom!
  +
 • BRAU Beviale 2016
  I ove godine kao i proteklih 20 godina izlagali smo na sajmu BRAU BEVIALE 2016. Predstavili smo Vam nova znanja, nove ideje … Tako ćemo nastaviti i u budućnosti. Zahvaljujemo se na iskazanom interesu svih posjetitelja, te pozivamo postojeće i potencijalne partnere da nas posjete i na idućim sajmovima.
  +
 • BRAU 2015 - Nürnberg
  Ove godine smo jubilarni 20. put izlagali na sajmu BRAU BEVIALE. Tom prigodom predstavili smo potpuno nove i štedljive proizvode s ekološki prihvatljivim tehnologijama. Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima za sudjelovanje na dobrom i konstruktivnom sajmu. Pratite nas i dalje.
  +
 • BRAU 2014 - Nürnberg
  Ovogodišnji BRAU je upravo završio i već se radujemo dolasku onog slijedeće godine. Predstavili smo Vam naš novi koncept i ideje, našu viziju i smjer... To ćemo nastaviti i u budućnosti. Nastavite nas pratiti i dalje!
  +
 • DRINKTEC 2013 - München
  I ove godine smo izlagali na sajmu "Drinktec". Zahvaljujemo svim posjetiteljima našeg štanda tijekom sajma, dajući nam priliku da Vam predstavimo novosti iz našeg proizvodnog programa. Radujemo se našoj uspješnoj budućoj suradnji.
  +
 • Još jedna godina, još jedan BRAU!
  Ove godine smo proslavili 20 godišnjicu izlaganja na BRAU sajmi i možemo s ponosom reći da je bila jedna od najboljih godina dosada. Zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima što su nas posjetili i ove godine na štandu. Također zahvala našem prodajnom timu na sjajno odrađenom poslu. Oprema se raduje 2013. godini i nastojat ćemo ostati lider u kvaliteti opreme za ugostiteljstvo. Za dojam kako je bilo kliknite na fotke.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem "Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Sretna Nova godina!
Happy New Year!
Alles Gute für das neue Jahr!
Feliz año nuevo!
Gott Nytt År!
Bonne Année!
Felice Anno Nuovo!
С Новым Годом!
Feliz Ano Novo!
Gelukkige Nuwejaar!
سنة سعيدة
שָׁנָה טוֹבָה
Boldog Új Évet!
あけましておめでとうございます
新年快乐
สวัสดีปีใหม่
Voorspoedige nuwe jaar!
Bonan Novjaron!
Καλή χρονιά!
Mutlu yıllar!
Heri za Mwaka Mpya!
Design by Excedo - Web by Pangea